Social Media Specialist M/V

voor 24 uur/week > groeiend naar fulltime

Wat ga je doen?

Als Social Media specialist ben je verantwoordelijk voor het social media beleid van onze klanten. Je beheert de kanalen van onze klanten, je maakt geïntegreerde jaarplannen en stelt content-kalenders op. Je ontwikkelt campagnes voor o.a. Facebook en optimaliseert continu d.m.v. tests en gebruik van dashboards en analytics-tools. Kortom, je bent onze online oren en ogen en adviseert en anticipeert op wat je ziet vanuit de community.

Wat neem je mee?

Onze ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO-opleiding marketing en/of communicatie en:

  • min. 2-4 jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • online marketingkennis- en -visie
  • een resultaatgerichte houding
  • commercieel inzicht
  • design skills (Photoshop, InDesign, Illustrator)
Wij worden blij van

Frisse, communicatieve mensen die hun mannetje staan:

  • leergierig en met ’drive’
  • zelfsturend en zelfkritisch
  • met hands-on mentaliteit
  • met teamgeest en humor

Kortom: onze ideale kandidaat is een frisse, proactieve teamspeler die de social media strategie van onze klanten naar een hoger niveau tilt. Je beheert een strakke planning, bent (zelf-)kritisch, analytisch, resultaatgericht en creatief.

Waarom ideebv?

Ideebv is een compact reclamebureau dat inmiddels ruim 17 jaar bestaat en gezegend is met interessante en loyale klanten. Wij doen al het mogelijke (en soms het onmogelijke) voor onze klanten omdat we voor hun van betekenis willen zijn én van een uitdaging houden. We gaan door het vuur voor mensen waarin we geloven. We zijn een transparante, ’platte’ club met een no-nonsense mentaliteit: je werkt in een informele sfeer en durft je eigen plek in de club in te nemen. Dat vinden wij wel zo prettig. Je hebt de kans om verder te groeien binnen je vakgebied en we bieden je daar een passend salaris en voorwaarden bij.

Interesse?

De job is in eerste instantie voor 24 uren/week. Het vooruitzicht is dat je functie groeit en jij ook! Wij willen graag langdurige relaties, zowel met klanten als binnen ons team. Wij denken op de lange termijn: niet alleen in oplossingen voor onze klanten en onze relatie met hun maar ook als team. Goudzoekers hoeven dus niet te reageren :-)

Ben jij die frisse collega die wij zoeken?

Mooi! Dan hebben we nog steeds jouw aandacht. We gaan eerst even een quiz doen. Zorg dat je e-mail adres (vraag 1) hetzelfde is als op je CV. Succes!Laatste stap!

We hebben alleen nog jouw CV en een motivatie nodig. Hou je motivatie kort en bondig (140 karakters is te weinig, 2 A4'tjes is weer te veel...). Upload dit alles in PDF en/of Word doc in onze dropbox en klaar is Kees (of Truus).