Skip to main content
Over ideebv

De club

Wij zijn een compact en flexibel reclamebureau: een club ambitieuze denkers én doeners met visie en betrokkenheid.

We staan met beide benen in de wereld: we lachen heel wat af maar kunnen soms ook hartgrondig vloeken. Dat krijg je met mensen die dingen goed willen doen...

We gaan altijd voor doelgericht communiceren: efficiënt en tegelijk prikkelend. We geloven in helderheid en duidelijkheid in de relatie met onze klanten. We willen voor hen graag een gedegen en betrouwbare sparringpartner zijn voor al hun vragen op communicatiegebied: van marketing-strategisch advies en het vertalen van een strategie naar creatieve concepten tot het ontwerp van alle offline en – anno nu – vooral online middelen: van webdesign tot planning, beheer en rapportage/analyse van social media-beleid.

De creatieven

Sr. Visual Designer / Eindbaas

NICK HEGT

Vormgever met strategisch talent of strateeg met vormgevers-dna? Overziet graag het grote geheel en vraagt daarom dóór. Geniet van de leuke en mooie dingen maar denkt ook graag na over dingen als duurzaamheid, brede maatschappelijke transities en zingeving.

Vormgever met strategisch talent of strateeg met vormgevers-dna? Overziet graag het grote geheel en vraagt daarom dóór. Geniet van de leuke en mooie dingen maar denkt ook graag na over dingen als duurzaamheid, brede maatschappelijke transities en zingeving. Doet dingen niet ’omdat dat nu eenmaal zo gevraagd wordt’. Wil eerst de ’why’ begrijpen en zet vervolgens dingen in beweging door ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Nick heeft ruim dertig jaar ervaring in het communicatievak en heeft in verschillende samenstellingen de meest complexe marketing-puzzels voorbij zien komen. Is analytisch, communicatief en voelt zich in zijn element als hij voelt dat mensen willen samenwerken en elkaar de ruimte gunnen om het beste van zichzelf te geven.
Sr. Visual Designer

EMILE SCHOLS

Ruim twintig jaar ervaring in de branche en combineert vlijmscherp analytisch en abstract denken met het vermogen dat om te zetten naar designs in tal van creatieve concepten in verschillende visuele stijlen, zowel on- als offline. Altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden. Prettig gestoorde vader van 2 kids. Fanatiek mountainbiker (No mud, no glory) en muziekliefhebber in hart en nieren.

Ruim twintig jaar ervaring in de branche en combineert vlijmscherp analytisch en abstract denken met het vermogen dat om te zetten naar designs in tal van creatieve concepten in verschillende visuele stijlen, zowel on- als offline. Altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden. Prettig gestoorde vader van 2 kids. Fanatiek mountainbiker (No mud, no glory) en muziekliefhebber in hart en nieren.
Creative Frontend Developer

RICHARD LEMON

Leeft in Chrome en Sublime Text. Trotse vader van een tweeling. Doet er alles aan om elke pixel op de juiste plaats te krijgen. Gecertificeerd binge-watcher. Fan van de voetballers uit 010.

Is begonnen met het duwen van pixels toen Mosaic je browser, en Alta Vista je zoekmachine was. 14.4 en 28.8 kbit/s modems waren de shizzle en het downloaden van een 2MB file duurde een halve nacht. Eind jaren 90' in aanraking gekomen met het CMS Manila / Radio Userland waar HTML1.0 en RSS feeds centraal stonden. Dit blijkt dan ook de grondslag te zijn van zijn huidige LAMP stack.

Als autodidact vertrokken richting Silicon Valley waar hij zich verder heeft ontwikkelt in HTML, CSS en zoekmachineoptimalisatie (schrijf je het woord even op voor Scrabble?).

Wij werken o.a. voor:

AIX PROPERTY
Vastgoed
BIRGIT BERK
Fysische antropologie
BUSINESS PRODUCTIVITY
ICT
CROMBAG OEHLEN ADVOCATEN
Advocatuur
DE KASTENLIJN
Retail
DEMI SCHUURS
Topsport
DOO CREATION
Webshop
DREAMS KIDSBEDDING
Retail
DUTCH EVENT MASTERS
Evenementenbureau
EYES ON TRANSPORT
Logistiek
FIBRXL
Leverancier industriële vezels
GADJAH MAS
Horeca
GAIAZOO
Dierentuin
GEZOND & WEL
Gezondheidswinkel
HET BRABANTS ICT EVENT
ICT evenement
HET LIMBURGS ICT EVENT
ICT evenement
HLB VAN DAAL
Accountancy
INTERCLASSICS BRUSSEL
Klassieke autobeurs
INTERCLASSICS MAASTRICHT
Klassieke autobeurs
JAN VAN EYCK ACADEMIE
Post-academische opleiding
JONGKIND FINANCIEEL ADVIES
Financieële dienstverlening
LIMBURG AUTOMATION
Engeneering
MAASTRICHT UNIVERSITY
Hoger onderwijs
MANAGEMENTOR
Management & organisatie
MECC MAASTRICHT
Beurs & congrescentrum
NITTO DENKO
Producent
OCI NITROGEN
Chemie, producent halffabrikaten
OPEN LINE
ICT
OSSEFORTH
Rij- en beroepsopleidingen
PATTY 'N BUN
Horeca
Q-PARK
Parkeerorganisatie
SC&BM
Cultuur
SOONS ZONWERING
Zonweringproducent
TANDEMM RECRUITMENT
Recruitment
TEFAF
Kunstbeurzen
VVV MAASTRICHT
Toerisme
WITHOOT
Administratiekantoor
WML
Watermaatschappij
WOONBOULEVARD HEERLEN
Woonretail
WOONBOULEVARD UTRECHT
Woonretail
ZUYD HOGESCHOOL
Voortgezet onderwijs
ZWEMBAD GEULLE
Recreatie