Skip to main content

WordPress onderhoud

“WordPress onderhoud? Hoezo moet ik mijn WordPress website regelmatig bijwerken? Alles werkt toch? Het ziet er toch prima uit? Dit s wat we vaak horen totdat het werkelijk een keer fout gaat. Een gehackte website, foutmeldingen of erger nog, een website die volledig uit de lucht is. Het zal niet de eerste keer zijn.

Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren voor je WordPress website om ervoor te zorgen dat deze veilig en efficiënt blijft functioneren. Er worden regelmatig updates uitgebracht voor WordPress zelf, evenals voor de verschillende plugins en thema’s die je gebruikt. Deze updates bevatten vaak belangrijke beveiligingspatches en nieuwe functies. Als je niet op de hoogte bent van deze updates, loopt je website het risico om gehackt te worden of om niet goed te functioneren. Het is daarom aan te raden om regelmatig controles uit te voeren en updates uit te voeren wanneer ze beschikbaar zijn. Bekijk onze pakketten hieronder en neem vandaag nog contact op!

Onze WordPress onderhoudspakketten

Betaal per jaarBetaal per maand
Betaal je per jaar? Dan krijg je 1 maand gratis!
Premium
per maand jaarlijks gefactureerd
per maand
9097,50
Geschikt voor webshops en grotere websites met veel plugins
Support per e-mail en telefoon
AanvragenAanvragen

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Niemand wil een website die het na verloop van tijd niet meer doet, zeker als je er van afhankelijk bent. Het is daarom belangrijk om updates tijdig uit te voeren en ervoor te zorgen dat je website veilig is en blijft. Vaak worden websites gehackt die al een tijd niet meer zijn geupdate en daardoor kwetsbaarheden in de code hebben. Een up to date WordPress versie, thema en plugins, zorgen ervoor dat dat in 99,9% van de gevallen niet kan gebeuren.

Hoe lang duurt het vanaf mijn aanmelding om met het WordPress onderhoud te starten?

We verwerken je aanmelding binnen 2 werkdagen. Binnen een week hebben we de benodigde wijzigingen doorgevoerd om je website sneller en veiliger te maken.

Hoe vaak worden WordPress updates uitgevoerd?

Afhankelijk van je pakket updaten we je website wekelijks, dagelijks of per uur zodat deze altijd up to date is. Voor wekelijkse en dagelijkse pakketten kiezen we daarvoor een rustig moment. Zo is er zo min mogelijk kans is dat je website uit de lucht is.