Skip to main content

GDPR komt eraan en daarom deze huishoudelijke mededeling!

Wij vinden dat je altijd moet weten welke gegevens we van jou verzamelen en hoe we die gegevens gebruiken. Daarnaast willen we dat je zelf kan bepalen wat er met jouw gegevens gebeurt. Transparantie heeft voor ons een hoge prioriteit. Bovendien wordt er de volgende maand nieuwe wetgeving van kracht op het gebied van gegevensbescherming. Daarom passen we onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid aan, zodat jij de beste beslissingen kan nemen over de gegevens die jij met ons deelt. Ook is het handig om ons Cookie beleid even door te nemen.

Deze updates gaan op 25 mei 2018 in. Als je op of na die datum onze website gebruikt, ga je akkoord met deze wijzigingen. We raden je aan de documenten helemaal te lezen. Dit zijn de belangrijkste updates in ons Privacybeleid:

  • Meer aandacht voor de mogelijkheden die we jou bieden om zelf te bepalen wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt
  • Meer inzicht in en controle over hoe we jouw gegevens delen met partners
  • Meer duidelijkheid over hoe we jouw gegevens delen om kwaad te voorkomen

Met de instellingen die we in ons bijgewerkte beleid hebben gemarkeerd, kan je zelf aangeven welke gegevens we over jou verzamelen en hoe we die gegevens mogen gebruiken. Wat betreft het ontvangen van onze nieuwsbrief is het ten alle tijden mogelijk om zich hiervoor uit te schrijven. Jij bepaalt uiteindelijk zelf of en hoe we jouw persoonsgegevens verwerken. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.